Over mij

Welkom bij Sportmassage Roelofs.

Ik, Gerold Roelofs uit Haren (bij Oss), ben de man achter Sportmassage Roelofs en ben sinds november 2012 in het bezit van het ACE-diploma: Sportmassage & Verzorging.

Ik ben destijds de opleiding (Sport)masseur gaan volgen omdat ik uiteindelijk toch wel wilde weten waar ik mee bezig was. Ik vond het namelijk wel leuk om te masseren, ik had zelfs al een draagbare massagetafel gekocht. De mensen die ik behandelde vonden de massage wel prettig. Alleen ik was van mening dat ik eigenlijk niet wist waar ik mee bezig was. Toch maar eens kijken of masseren meer is als waar ik mee bezig was.

Sinds ik in het bezit ben van dit fel begeerde diploma, voer ik “Praktijk aan huis”. De logeerkamer werd omgetoverd tot massageruimte, de draagbare massagetafel werd vervangen door een vaste, in hoogte verstelbare massagetafel. Mijn “Praktijk aan huis” was gerealiseerd.

U kunt bij mij terecht voor zowel een Sportmassage als een Ontspanningsmassage maar ook voor een Hotstonemassage. Tevens kan ik u bandageren of tapen. Het aanbrengen van een Elastische Tape, die mooie gekleurde tape, behoort ook tot de mogelijkheden. Meer over deze behandelingen kunt u lezen op de pagina ‘Behandelingen’.

Heeft u vragen of wilt u een keer een afspraak maken, neem gerust contact met mij op. Ook een behadeling bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

(Sport)Masseur Gerold Roelofs.